ЕКСКЛУЗИВНО

Новости

„Галерија“ меѓу најдобрите и за 2016-та
Град Скопје и Агенцијата SWOT Research по десетти пат извршија избор за најдобри трговски објекти, активност која што се реализира во рамките на проектот „Месец на трговијата”.
Sony PS-HX500
Грамофон со можност за снимање со звук со висока резолуција

Каталог Јуни 2018